fbpx
lallana
Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Virgil van Dijk er trolig ute for resten av sesongen. Fabinho er ute til etter landslagspausen. Matip vil trolig ikke bli klar før Manchester City-kampen. Liverpool har bare én seniorstopper tilgjengelig.

Men en av Klopps tidligere elever mener at tyskeren bare vil trigges av slike utfordringer.

Få spillere kjenner Jürgen Klopp like godt som Adam Lallana. De jobbet tett sammen i nesten fem år, og Lallana var en av de spillerne Klopp satte ekstra pris på. Også i garderoben.

Lallana mener at skadesituasjonen på Anfield er dyster, men det betyr ikke at Klopp går i kjelleren.

– Han vil ikke bruke noe som unnskyldninger. Han vil bare si at det er likt for alle lag, forteller 32-årige Lallana til BT Sport.

Han vil si at “vi har en stall som kan tilpasse seg og møte utfordringa, hevder Lallana, som i sommer gikk til Brighton etter fem år sammen med Klopp i Liverpool. Briten er sikker på at Liverpool vil stable et godt lag på beina til West Ham-kampen på lørdag.

– Faktisk vil en del av ham like utfordringa. Det vil selvsagt bli en test på lagets styrke, med det er en test Klopp vil like. Han vil skape samhold i situasjonen, og be alle å jobbe for hverandre.

Man kan nesten si at Liverpool igjen er i angrepsposisjon, og det vil en trener som Klopp – med hans bakgrunn – sette pris på. Han har aldri tatt den enkle utveien.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket