fbpx
Foto: AP Photo/Peter Dejong/NTB

Diogo Jota var en sol i regnet

En av Liverpools aller beste spillere i går var portugisiske Diogo Jota.

På tross av at han ikke har spilt mye sammen med Minamino og Shaqiri, og heller ikke har spilt mange minuttene sammen med Milner og Robertson, så fortsatte Jota å produsere i går kveld.

Han har til nå spilt 251 minutter for klubben. 30 minutter i Champions League, og resten broderlig fordelt mellom Ligacupen og Premier League.

Vi visste at han var en skapende spiller. Vi visste at han kom til en del avslutninger. I tillegg visste vi at han var strålende i press-spillet. Alt dette så vi i Wolverhampton. Og alt dette håpet vi at han skulle reprodusere i Liverpool.

På sine første 250 minutter for klubben, så kan vi fastslå at 23-åringen ikke har skuffet. Han presser fortsatt steinhardt, og i tillegg så har han en gylden evne til å komme til avslutninger. Vi har sett det i begge innhoppene i Premier League, hvor han blant annet skåret det avgjørende målet mot Arsenal. Men vi så det også mot Aston Villa.

I tillegg så vi det i går. Han fikk tretti minutter for Sadio Mané i regnet i Amsterdam. På den korte tiden rakk han å fyre av to avslutninger, drible seg framover tre ganger og han rakk også å sende en nøkkelpasning.

Jota var også fornøyd med å debutere for Liverpool i Champions League.

Jota har vært en skapende spiller så langt i sin korte Liverpool-karriere. Det varmer på en kald oktoberdag.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket