fbpx
harry wilson
Foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Deadline Day 2: Salg av midtbanespiller og utlån av Wilson

Det er nasjonal deadline day i dag. Klokka 18 stenger vinduet.

Fram til klokka seks så kan Liverpool gjøre avtaler med klubber nedover i ligasystemet. Fortrinnsvis ser vi for oss salg eller utlån til Championship.

Liverpool Echo melder at midtbanespilleren Herbie Kane er så godt som klar for Barnsley i Championship. Det skal dreie seg om et salg. Beløpet er foreløpig ukjent, men Echo mener det er snakk om et sjusifret beløp. Målt i pund.

Neil Jones i Goal går enda lenger. Han mener avtalen er på £1,25 millioner, pluss klausuler. Det skal også være lagt inn en avtale om at Liverpool skal ha 15% av et eventuelt videresalg.

For Harry Wilsons del så virker det mest sannsynlig at det ender med nok et utlån. En låneavtale med Swansea falt sammen i går, men nå kan det synes som om Wilson skal til Wales likevel. James Pearce i The Athletic melder at Cardiff ser ut til å være svært nær å sikre seg Wilson på lån. Cardiff skal betale 1,2 millioner pund for lånet.

Pearce skriver også at det er interesse for spillere som Nat Phillips og Ben Woodburn. Begge var på utlån i fjor. Det samme venter dem nok i år.

Pearce informerer også om at Liverpool sa nei til et bud på £12 millioner, pluss £3 millioner i mulige bonuser, for Wilson tidligere i sommer. Fra Burnley. Liverpool stod hardt på kravet om £15 millioner direkte for den unge waliseren.

Foreløpig er det ikke mange ryktene om Sepp van den Berg og Yasser Larouchi. Men begge forventes ut i løpet av dagen. For Larouchi sin del så håper klubben på et salg, da venstrebacken fra Algerie kun har ett år igjen av kontrakten.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket