fbpx
shaqiri
Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com
Brewster er så godt som klar for Sheffield United, melder The Times´Paul Joyce. Nå ventes et salg av Xerdan Shaqiri.

Sveitseren spilte en meget god kamp mot Lincoln i forrige ligacuprunde, men så ble han plutselig utelatt fra troppen mot Arsenal i går. Jürgen Klopp kunne også fortelle at sveitseren ikke var skadet.

Det meldes om at det har kommet to seriøse bud på Shaqiri. Og at klubben ikke ville risikere et salg ved å la sveitseren spille i går.

Vi har tidligere skrevet om hvorfor Liverpool må selge spillere før transfervinduet stenger 5. oktober. Et salg av Shaqiri er kanskje ikke førstevalget til klubben, men Liverpool må uansett få ut én av de 18 spillerne i troppen som ikke er registrert som homegrown eller U21. Man kan som kjent kun registrere 17 slike spillere. Liverpool hadde 19 for en uke siden. Men så ble Karius utlånt. Nå gjenstår én spiller.

Shaqiri er trolig den spilleren.

Vi tror uansett ikke at Liverpool er ferdig med salgene for denne gangen. Selv om kvota på 17 trolig nås med salget av Shaqiri, så kan det være at klubben lytter til interessante bud på Grujic, som per nå er 9. valget på midtbane. I beste fall. Harry Wilson til Burnley er heller ikke uaktuelt. Klubben nærmer seg balanse i transferbudsjettet, men er ennå ikke i mål.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket