fbpx
bartomeu barcelona
Foto: Natursports / Shutterstock.co - Josep Maria Bartomeu til venstre

Barcelona-president trekker seg – avslører viktig informasjon

Josep Maria Bartomeu trakk seg i går som president for den mektige katalanske klubben. Han har vært under hardt press de siste månedene etter å blant annet ha kommet på kant med klubbens juvel, Lionel Messi.

Under pressekonferansen tirsdag så kunne Bartomeu også avsløre at noe av det siste han gjorde som president var å takke ja til en ny europeisk superliga.

– Jeg har store nyheter. I går sa vi ja vi et tilbud om å delta i en framtidig europeisk superliga som vil garantere klubbens økonomi i tida som kommer, sa Bartomeu, etter først å ha avslørt at han trekker seg som president.

Ryktene om en ny superliga har svirret en stund. FIFAs president Gianni Infantino kunne avkrefte at FIFA var involvert i en ny europeisk turnering for de rike. FIFA jobber heller for et utvidet klubbmesterskap for de beste klubbene i verden.

UEFA på sin side går sterkt imot en ny europeisk superturnering. En slik turnering vil jo sluke Champions League-formatet.

Liverpools eiere, FSG, skal etter sigende ha vært en av pådriverne for en ny europeisk turnering, som blant annet skal sikre storklubbene mer penger, sikker deltakelse og mer makt.

Presidenten i spanske La Liga, Javier Tebas, var raskt ute med fordømmelse etter at Bartomeu avslørte at Barcelona hadde takket ja til en ny superliga.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket