fbpx
robertson
Foto: Alizada Studios / Shutterstock.com
Det ble en rolig aften for Liverpools landslagsuttatte spillere.

Norge viste enda en gang at de ikke presterer bra nok når det gjelder som mest. Serbia gikk videre og møter nå Skottland i finalen i play off for å nå sluttspillet i EM.

Skottland slo nemlig Israel på straffer. Andy Robertson var kaptein for Skottland og spilte i 120 minutter. Skottland sleit med Covid-19 i troppen, og tre spillere måtte trekke seg før oppgjøret, blant annet Kieran Tierney fra Arsenal. Tierney hadde hatt nærkontakt med Stuart Armstrong, som testet positivt for Covid-19. Det innebærer 14 dager med isolasjon.

Av andre Liverpool-spillere, så må Joe Gomez nevnes. Han spilte knappe timen mot Wales på Wembley. I samme oppgjør fikk Neco Williams 50 minutter for Wales. Hverken Trent Alexander-Arnold eller Jordan Henderson spilte. Men det gjorde de tidligere Liverpool-spillerne Danny Ings og Conor Coady. Begge scoret hvert sitt mål.

Divock Origi kom inn i Belgias oppgjør mot Elfenbenkysten. Oppgjøret endte 1-1. Liverpools tredjekeeper Caoimhin Kelleher fikk plass på benken da Irland tapte play off-kampen for Slovakia.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket