fbpx
alisson
Foto: MDI / Shutterstock.com

Alisson forklarer hvorfor han var tilbake på rekordtid

På dagens pressekonferanse før kampen mot Midtjylland, så stilte Liverpool med Jürgen Klopp og keeper Alisson Becker.

Da Alisson skadet seg på trening i forkant av marerittet på Villa Park, så trodde legene at brasilianeren kunne være ute så lenge som seks uker. Da ville han gått glipp av flere viktige seriekamper. Men på bare tre uker så klarte Alisson å trene seg opp igjen.

– Det er deilig å være tilbake. Jeg fikk hjelp av svært dyktige fysioterapeuter. Jeg trente i fem-seks timer hver dag med dem for å returnere så raskt som mulig. Da jeg skadet skulderen, så sa klubblegen at jeg ville være ute i mellom 4-6 uker. “Hva med å gjøre det på 2-3 uker?” spurte jeg. Så gikk vi for det.

– Etter to og en halv uke begynte jeg å kaste meg forsiktig igjen. Tre dager før kampen mot Sheffield United så kastet jeg meg etter skudd. Dagen før kamp, så gikk jeg bort til treneren og sa at jeg var klar.

Alisson hadde også en annen forklaring på sitt raske comeback.

– Jeg ber. Jeg mener det. Jeg ber mye.

Det er ikke uvanlig for søramerikanske spillere å finne kraft i religionen. Alisson er en svært dedikert pinsevenn. Og i januar så var han med da Roberto Firmino ble døpt inn i pinsebevegelsen i et svømmebasseng i Liverpool. Alisson gråt under seremonien.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket