fbpx
alisson
Foto: MDI / Shutterstock.com
Alisson er meldt skadet, og er dermed uaktuell til dagens møte med Aston Villa.

Etter noen problemer med helsa i fjor, og en ny kamp ute nå, så er dommen fra mange fans ubønnhørlig. Alisson er selvsagt en typisk kjeks. Men er det sånn?

Alisson spilte alle kampene i sin første sesong i Liverpool. Det var først i 2019-2020 at han begynte å få skadeproblemer. Han mistet 12 serie- og Champions League-kamper. Brasilianeren har slitt med legg og hofte.

I Roma – Alissons tidligere arbeidsgiver – gikk han kun glipp av én kamp på grunn av skade på to år (men han satt riktignok på benk i mange av kampene).

Vi må helt tilbake til 2015, da han spilte i Brasil, for å finne en skaderekke a la skaderekken i 2019. Da gikk han glipp av fire kamper på grunn av et muskulært problem.

Da er det tid for Adrian igjen. Han stod i 18 kamper i fjor, og slapp inn 24 mål. Særlig sleit han med å holde nullen i Champions League. Her slapp han inn åtte mål på tre kamper.

Han spilte mange gode kamper, men han huskes også for store tabber. Ingen hadde flere tabber som førte til mål i fjorårets Premier League, av Liverpool-spillerne. Han hadde to megatabber (tabbene må være mega for å bli regnet inn i denne statistikken) på 11 kamper. Han huskes også for tabben i åttendelsfinalen mot Atletico Madrid i Champions League.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket