fbpx
jubel anfield publikum
Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com
Det er ikke mange dager igjen. Liverpool er for første gang på tre tiår tittelforsvarere.

Etter 97 og 99 poeng de siste to sesongene, er det nå vi som blir jaget. Endelig. Mange fans er bekymret for den lave aktiviteten på transfermarkedet. Dette så vi i fjor også. Da lærte vi at det ikke nødvendigvis betydde noe. Kontinuitet er også viktig.

Vi vet også at det ikke er lett å forsvare en Premier League-tittel. Det er kun Manchesterklubbene og Chelsea som har klart det tidligere.

Det mangler heller ikke på ambisjoner hos konkurrentene. Chelsea har hentet spillere over en lav sko, og også Manchester City forsøker å forsterke. Ryktene om Messi og Koulibaly har vært elleville. Manchester United avsluttet forrige sesong kruttsterkt, og i London så virker Arsenal bedre defensivt enn på mange år. Noen vil heller ikke utelukke Tottenham.

Hvilket lag tror du vinner sesongen 2020-2021?

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket