fbpx
neville
Foto: katatonia82 / Shutterstock.com
Vi nærmer oss slutten av transfervinduet. Mens flere lag har gjort seg ferdig for i år, klarer Manchester United fortsatt ikke å lande spillerne de ønsker. Det irriterer Gary Neville grenseløst.

I dag våkner mange United-fans opp til følgende tweet av Neville:

I skrivende stund har tweeten fått åtte tusen likes på 24 minutter.

Vi teller kun to utropstegn, men frustrasjonen er nok større enn som så. Neville har ofte lagt bånd på seg i sitt liv. Det å bare drikke appelsinjuice i Salford i formative år krever styrke.

Neville mener at Solskjær må få hjelp av Ed Woodward. Hittil i vinduet har Manchester United kun hentet Donny van de Beek. Men i følge Neville må klubben også hente ny midtstopper, ny venstreback og ny angriper før 5. oktober.

Klubben er i forhandlinger med Porto om venstreback Alex Telles, og forsøker seg også på Jadon Sancho i Dortmund. Men foreløpig er det stillstand. Dortmund krever visst £110 millioner for vingen, mens Manchester United ikke vil strekke seg lenger enn £82 millioner.

Neville har nok rett i at årets vindu kan være enklere å handle i sammenliknet med andre vinduer. Men ser man på Uniteds bruk av penger på spillere de siste årene, bør ikke United-fans være så frustrerte. Siden 2016-17 har Liverpool brukt £158 millioner netto på spillere. Manchester United har i samme tidsrom brukt £472.

Solskjær har med andre ord fått hjelp av eierne han også. For ett år siden kjøpte Manchester United spillere for £200 millioner.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket