fbpx
alisson
Foto: MDI / Shutterstock.com
Det blir meldt at Liverpool er interessert i Fluminese sitt keepertalent Marcelo Pitaluga

Det er UOL som melder dette. UOL er med sine 50 millioner lesere Brasils ledende internettportal. De hevder at Liverpool har fått nei på sitt første bud, men at Liverpool vil sikre seg spilleren i neste runde.

Det kan tyde på at Liverpool har fulgt spilleren lenge.

Pitaluga har til gode å spille for Fluminese sitt A-lag, men det kan likevel være hold i ryktene, da Liverpool jo har gode forbindelser til Brasil allerede. Det er ikke utenkelig at Alisson er tiltenkt en rolle ved en eventuell overgang.

Pitaluga er voksen for alderen, og er svært reaksjonssterk.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket