fbpx
minamino
Foto: Pool via REUTERS/Peter Powell /NTB

Luksusproblemer for Jürgen Klopp

Shaqiri, Jones og Minamino var tidvis strålende i går. Kan det gi Klopp søvnproblemer?

Jeg vet ikke med dere, men når jeg opplever mye fint, når mye i livet ser ut til å klaffe samtidig, så sovner jeg noe senere. Jeg ligger og tenker på alt det fine. Det kan hende at Klopp gjør det samme. For mye er rosenrødt på Merseyside for tiden. Hvis man da glemmer korona og mørke finansielle skyer for et øyeblikk.

Liverpool har fått kjøpt erstattere på de rette plassene. De har hentet en midtbanespiller som kan tilføre laget enda et angrepsvåpen. I tillegg begynner spillerne rett utenfor førsteelleveren å banke på døra. Vi vil inn, var det klare budskapet fra trioen Shaqiri, Jones og Minamino i går. Stol på oss.

Ok, så var motstanden annenrangs, men gårsdagens prestasjoner må ses i et større bilde. For det er ikke første gang at disse tre spillerne har spilt gode fotballkamper.

Jones har hatt flere gode kamper i rødt, og innhoppet mot Leeds var særdeles oppløftende. Det var også førsteomgangen hans i går. To nydelige mål, og generelt godt spill.

Shaqiri leverte mange gode prestasjoner i 2018-2019. Han er i tillegg en merittert herremann på 28. To Champions League-titler og to tyske seriemesterskap er det ikke mange som kan skilte med. I går var han tidvis briljant. Hvis skadeproblemene nå er tilbakelagt, kan Shaqiri fortsatt ha noe å bidra med i Liverpool-trøya.

Minamino har brukt tid til å tilpasse seg. Og han er ennå ikke der at han kan utfordre de tre ordinære på topp. Men kanskje han kan spille sammen med dem i 4-2-3-1, og han kan uansett komme inn i flere kamper og være et alternativ. Særlig for Firmino. Japaneren var glimrende i Østerrike, og med bedre kombinasjonsspillere rundt seg i går, kunne inntrykket fra gårsdagen vært enda bedre.

Klopp har med andre ord fått enda mer å tenke på. Det kan forstyrre nattesøvnen hans. Kanskje han sovnet senere enn normalt i natt, men det er i tilfelle en søvnmangel han nok setter pris på. For luksusproblemer er tross alt ingen problemer. Luksusproblemer er en berikelse. Luksusproblemer er et privilegium.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket