fbpx
penger

Liverpool må tilbakebetale 17,3 millioner pund

Alle lagene i Premier League må tilbakebetale deler av TV-inntektene.

The Telegraph melder i dag at Premier League har regnet seg fram til den konkrete summen som Liverpool må tilbakebetale. Siden Liverpool allerede har fått mest utbetalt, på grunn av tabellposisjon og antall ganger vist på TV, må klubben også betale mer tilbake enn andre lag.

Totalt må lagene i Premier League tilbakebetale 330 millioner pund for ligapausen. På grunn av covid19 så ble det som kjent ikke vist Premier League fotball fra mars til juni. Dette har gitt TV-selskapene tap.

Liverpool skulle opprinnelig få betalt 161,1 millioner pund. Nå får klubben bare 143,8. Dette er inntektstap som kommer på toppen av bortfallet av kampdagsinntekter.

I følge James Pearce i The Athletic estimerer Liverpool et tap på nærmere 100 millioner pund på grunn av pandemien. Det inkluderer fall i kampdagsinntekter, TV-avtaler og sponsoravtaler. Tallene er usikre, da man fortsatt ikke vet hvor lenge tribunene må stå tomme.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket