fbpx
salah alisson
Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB

Liverpool har nå flest hat-tricks i Premier League

Nå leder Liverpool statistikken over flest hat-tricks alene.

I går sørget Mo Salah for at Liverpool nå har 40 hat-tricks siden starten av Premier League.

Det var egypterens 3. hat-trick for klubben. Det er likevel et godt stykke opp til Robbie Fowler. Han har scoret 9 hat-tricks i Premier League. Owen har scoret 8, Suarez 6. Han har fortsatt noe å strekke seg etter, Prinsen av Egypt.

Arsenal har 39, mens Manchester United har 33 hat-tricks i den engelske toppserien. Byrivalen deres har 27. Men ingen kan måle seg med Sergio Aguero på den individuelle lista. Argentineren har scoret 12 hat-tricks i sin City-karriere.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket