fbpx
hoeness bayern
Foto: Fingerhut / Shutterstock.com
Frittalende Bayern München-sjef mener Liverpool forsøker å vente ut den tyske storklubben i jakta på Thiago.

Uli Hoeness, tidligere president i Bayern München, nå styremedlem i klubben, uttalte seg på nytt i dag om Thiago.

– Vi ga han (Thiago) et tilbud om ny kontrakt. Han virket positiv. Men han snudde i siste minutt. Han har sikkert en personlig avtale med enten Manchester United eller Liverpool, eller til og med begge.

Hoeness var uvanlig åpen i intervjuet med den tyske TV-kanalen Sport1. Og han var heller ikke ferdig:

– Hverken Manchester United eller Liverpool har kommet med et bud til oss. Jeg tror de bløffer. De bare venter til siste uke av transfervinduet. Da kommer nok begge med et lavt bud. Bayern München må så bestemme seg om klubben vil være med på dette spillet eller beholde spilleren.

Thiago Alcantara har under ett år igjen av kontrakten. Hvis ikke spilleren snart signerer ny kontrakt, eller ikke blir solgt før vinduet stenger 5. oktober, så kan Thiagos representanter begynne å forhandle med nye klubber allerede på nyåret. Da risikerer Bayern München å få null igjen for spilleren.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket