fbpx
timo werner
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Kjent journalist med påstand som gjør fans rasende

Liverpool Echos Paul Gorst kom med oppsiktsvekkende nytt om Werner-sagaen.

Gorst arrangerte en Q&A på Echos nettside i går. I denne fortalte Gorst at en av grunnene til at Timo Werner ikke endte i Liverpool var at FSG satte foten ned.

Gorst hevdet at FSG var provoserte etter utfallet av permitteringssaken i vår og strammet livreima ytterligere inn. FSG er altså bitre for at klubben ikke kunne benytte seg av regjeringas hjelpende hånd, antyder Gorst. I tillegg sa han at FSG mente det ville ta seg dårlig ut å først permittere ansatte, for så å kjøpe en spiller til 40 millioner pund.

I likhet med den norske regjeringa så etablerte også den engelske regjering ordninger for å hjelpe selskap å komme over kneika under pandemien. Liverpool FC benyttet seg først av muligheten, og permitterte en andel av sine ansatte. Fortrinnsvis de som arbeidet under kampene.

Men denne avgjørelsen førte til rabalder. Fra flere hold. Fra tidligere spillere til kulturpersonligheter. FSG oppfattet alt bråket som dårlig PR, og trakk tilbake permitteringsvarslene. Men i ettertid har det vært tydelig at sentrale personer i FSG ikke kunne begripe den voldsomme kritikken. Et selskap takker altså ja til å spare titalls millioner, men møter motstand og hoderisting.

Gorsts uttalelser har ført til et lite opprør i sosiale medier.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket