fbpx
Foto: AP Photo/Matt Dunham, Pool/NTB

Kampens øyeblikk

Første omgang hadde vært en forsiktig og tålmodig affære. Lagene følte på hverandre. Chelsea skapte sine tilløp på overganger. Liverpool skapte noe gjennom crossere og Henderson sine gjennombruddspasninger.

Det var på den siste av disse at kampen plutselig tok fyr. Kapteinen sender avgårde en millimeterpresis langpasning i bakrommet bak Andreas Christensen. Mané hadde startet perfekt og nådde ballen først. Med Kepa styrtende ut, og Mané foran seg, så river dansken ned Liverpool-angriperen. Dommer Paul Tierney tar umiddelbart opp det gule kortet. Men etter å ha vandret ut til sidelinja og sett situasjonen på monitor, så endrer Tierney seg.

Christensen får det røde kortet.

Det var kampens definerende øyeblikk. Liverpool fikk det betydelig enklere da Lampard måtte gå over til 4-3-2 etter utvisningen. Kanté og Kovacic fikk ikke lenger like mye hjelp fra Werner og Mount som i første, og da kunne Liverpool utfordre kanalene på yttersidene av Chelseas indreløpere.

I andre omgang merket vi oss Alissons strafferedning og Kepas klønete aksjon som fører til 2-0-scoringen. To involveringer. Med to diametralt forskjellige utfall.

Avslutningsvis så vil vi også trekke fram et lite øyeblikk fra før kampen. Lampard kom bort og ga Klopp en hjertelig klem. Det var en verdig avslutning på spekulasjonene om at det er ondt blod mellom managerne.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket