fbpx
henderson
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com
En av Premier Leagues aller beste spillere i 2019-2020 nærmer seg

Jürgen Klopp forteller at Jordan Henderson nå er skadefri. Men han forteller også at kapteinen ikke er i kampform. Selvsagt. Mye tyder derfor på at Henderson ikke starter mot Leeds på lørdag. Det er svært sjeldent at Klopp setter spillere med så lange skadeopphold bak seg rett inn på laget. Særlig ikke spillere som har slitt med skader i løpet av karrieren. Som kaptein Henderson.

Men vi tror absolutt på et innhopp. Bildene fra treningene tyder på det.

Jordan Henderson nærmer seg nå 400 kamper for klubben. Han er 36 kamper unna å nå den milepælen. Da blir han medlem av en eksklusiv klubb på Anfield.

Hvis vi bare ser på Premier League kamper, så har Henderson registrert 269 kamper for klubben siden overgangen i 2011. Kun fire spillere har flere. Jamie Carragher (508), Steven Gerrard (504), Sami Hyypia (318) og Pepe Reina (285). Det blir nok for langt opp til klubblegendene Carragher og Gerrard. Men Hyypia og Reina er definitivt innen rekkevidde.

Viktigheten av Jordan Henderson kan ikke overdrives. Liverpool vinner alltid flere poeng med Henderson på banen.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket