fbpx
fowler
Foto: Oleh Dubyna / Shutterstock.com
Robbie Fowler har spilt for for både Liverpool og Leeds, og tror Leeds vil holde seg oppe i år

Fowler har i et intervju med Mirror skrytt uhemmet av Marcelo Bielsa. “En av smarteste fotballhjernene som fins,” forteller Fowler. Han mener også at Bielsa vil trives som fisken i vannet i Premier League. Argentineren har jo trent lag i voksne omgivelser tidligere.

Fowler skryter også av Leeds. Han tror ikke de vil ha problemer med å forsvare plassen i Premier League, selv om en meget tøff sesongstart venter. Leeds møter Liverpool i runde en, Manchester City i runde 4 og Wolverhampton i runde 5.

Liverpool-legenden, med tilnavnet Gud, tilbrakte to år på Elland Road. Han scorte i annenhver kamp han startet, men dessverre så ødela hofteskadene mye.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket