fbpx
wijnaldum
Foto: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com
Tyske Bild melder at flere sentrale aktører i Barcelona ønsker å hente Thiago hjem til Katalonia

Mange i Barcelona skal angivelig være mer interessert i Thiago enn Wijnaldum. Bild hevder at flere har henvendt seg til den nysignerte manageren Ronald Koeman. De ønsker å få nederlenderen til å endre transfermål.

Det har lenge versert rykter om at Koeman ønsker å gjenforenes med Gini Wijnaldum. En spiller han har ledet på den nederlandske landslaget. Koeman og Wijnaldum deler også erfaringer fra Feyenoord i Rotterdam.

Men i følge Mundo Deportivo, den landsdekkende spanske sportsavisa, så hevder flere sentrale i Barcelona at prosessen mellom Thiago og Liverpool har kommet for langt, og at Wijnaldum ses på som mer aktuell.

Begge spillerne er ypperlige transfermål for en klubb som sliter med både regnskapsbøkene og prestasjonene. Begge har kort tid igjen av kontraktene sine.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket