fbpx
pulisic chelsea
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Chistian Pulisic trolig ikke med mot Liverpool

Den tidligere Klopp-favoritten sliter fortsatt med hamstring-skaden.

Frank Lampard kunne i dag fortelle at Pulisic er høyst usikker før helgas toppkamp mot Liverpool, melder Westlondonsport.com.

Pulisic har vært ute med skade siden FA cup-finalen 1. august.

Det var meldt at amerikaneren var i framgang, og mest sannsynlig var klar for å starte på benken mot Liverpool. Men nå har 21-åringens skade blitt verre etter et tilbakeslag på trening.

Pulisic fyller 22 år på fredag, og amerikaneren får sannsynligvis ikke den bursdagsgaven han hadde håpet på. Det kan Liverpool-fans glede seg over. Hans innhopp i 5-3 kampen på Anfield i sommer var av det elektriske slaget. Han scorte et vidunderlig mål og arrangerte et annet med et lekkert soloraid. Amerikaneren var også Chelseas beste spiller i forrige sesongs første møte mot Liverpool i august 2019.

Timo Werner vil derimot mest sannsynlig bli spilleklar til helga, kunne Lampard også melde. Werner pådro seg en lårhøne da han skaffet laget sitt straffe tidlig i første omgang. Men han fullførte kampen, og selv om det ble lagt på en ispose etter kampen, kunne Lampard berolige fansen.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket