fbpx
thiago bayern munchen
Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com

Carragher mener Liverpool vil signere Thiago

Den tidligere stopperkjempen på Anfield føler seg sikker på at Liverpool vil signere Thiago for 20 millioner pund

Det har vært en langvarig transfersaga. Ryktene om Thiago Alcantara har svirret i hele sommer. Men det har stort sett vært stille om Bayern München-stjernen i engelsk presse.

Ingen av journalistene som har mest innsikt i det rører seg på kontorene på Anfield har gjort annet enn å dementere ryktene fra Tyskland.

For det er den tyske journalisten Christian Falk som har vært ledende i ryktestormen. Han jobber for Bild, med Bayern München som ansvarsområde. Allerede tidlig i sommer meldte han at Thiago hadde sagt farvel til lagkameratene på Allianz Arena. Også transferguruen Fabrizio Romano, som nå er plukket opp av The Guardian for øvrig, har helt bensin på bålet.

Men nå er det altså en av de store i engelsk media som melder om interessen.

Jamie Carragher forteller til The Mirror at han er sikker på at Liverpool vil få til en avtale når det nærmer seg deadline den 5. oktober. Han mener også at avtalen vil ligge nærmere Liverpools ønske enn Bayern München sitt utgangspunkt.

Carragher ser for seg at avtalen vil ligge på omtrent 20 millioner pund.

Det vil i tilfelle bli ansett som et scoop av mange. Bayern München-ankeret har vært strålende i lang tid, og briljerte blant annet i Champions League finalen.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket