fbpx
gerrard
Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com

Både Steven Gerrard og Harvey Elliott med lykkeønskninger til Bobby Duncan

Wayne Rooney henter den tidligere Liverpool-spilleren til Derby.

Bobby Duncan er tilbake i engelsk fotball. Etter en mislykket sesong i Fiorentina, vil Duncan forsøke å restarte karrieren sin i Championship.

Det var en kontroversiell overgang da Toscana-klubben kjøpte Duncan av Liverpool for £2 millioner sommeren 2019. Hans agent Saif Rubie rettet knallharde angrep mot klubben, og mente at Liverpool gjorde Duncan psykisk syk og nedbrutt.

Siden det har Duncan kvittet seg med sin omstridte agent, og han angrer på hvordan transfersagaen utartet seg. Nå er han altså hentet av Wayne Rooney, som er spillende trener i Derby. Det spørs nok om han kan gjenskape måltallene fra hans første sesong i Liverpool. Han scorte 32 mål og hadde 23 målgivende for U18-laget sesongen før han ble solgt til italiensk fotball.

Bobby Duncan er fetteren til Steven Gerrard, og Rangers-manageren var raskt ute med å ønske Duncan lykke til da spilleren la ut nyheten om signeringen på sin instagram-profil. “Good luck, Bob.” Der fulgte også Harvey Elliott opp med en genuin lykkeønskning. “Congratulations brother“.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket