fbpx
robertson
Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com
Skottene med humor battle på sosiale medier.

Andy Robertson har akkurat gitt ut bok, om sesongen vi akkurat har forlatt. Vi får et innblikk i hvordan det var å oppleve gullsesongen fra innsiden. Boka heter Now You`re Gonna Believe Us, med undertittel Our Year, My Story

Utgivelsen har ført til en aldri så liten humoristisk kappestrid skottene imellom. Mandag så tullet Sir Kenny Dalglish med Robertson, da han på sosiale medier gratulerte Robertson med bokutgivelsen, og la til at “den ville være en god sovemedisin”. I går fulgte Robertson opp på Twitter.

Han takket Dalglish, som “alltid hadde vært en god støtte” skrev Robertson. Så la han ved et bilde.

Men det stoppet ikke der. Også kona til Dalglish hoppet inn i kampens hete. Hun svarte på Robertsons tweet.

Vi ser altså at Robertson har brukt Sir Kenny Dalglish sin egen bok for å jevne ut stuebordet. Always a good support. Fru Dalglish skrev så, og her kan vi ikke oversette: ” Andy, are you saying my husband is a Leg End”.

Så stemninga på Merseyside er god om dagen. Det er fint når “sir” bare er en tittel, og ikke en begrensning.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket