fbpx
talksport durham
Foto: bangoland / Shutterstock.com

Adrian Durham heller kaldt vann i årene på Liverpool-fans

– Liverpool vil til og med slite med å bli nummer to.

Ordene tilhører Adrian Durham, talkSPORT sin beryktede og kontroversielle kommentator. ” De kjøper ingen spillere, Klopp depper og syter, laget punkterte og avsluttet forrige sesong elendig, og Anfield er uten publikum.”

Durham utdyper det siste punktet. Leeds-manager Marcelo Bielsa sa i går at “Anfield er ikke det samme uten publikum”. Dette gjentar Durham, og forteller også om sine egne erfaringer fra stadion. Med og uten publikum kan ikke sammenliknes, hevder Durham. “Det er den stadion der det er størst avstand i atmosfære med og uten publikum. Det vil Liverpool slite med.”

Durham avslutter med at Liverpool fort kan være mentalt utladede, og laget kan til og med ende bak Manchester United på tabellen.

Durham jobber altså for talkSPORT, Englands eneste radiokanal som utelukkende dekker sport 24 timer i døgnet. Durham er provoserende i stilen. Han kan gjøre en gråstein forbanna. Men han er likevel en tungvekter i kommentatorlauget i England.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket